Форма входу |
 |
|
 |
Меню сайту |
 |
|
 |
Реклама |
 |
|
 |
Слайд-шоу |
 |
|
 |
Наше опитування |
 |
|
 |
Міні-чат |
 |
|
 |
|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
19.02.2019, 07:04 |
АНАТОЛІЙ МАТВІЙЧУК
|
svitint | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 03:16 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Администраторы
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
| Матвійчук. А - Єдина родина Єдина родина Коли на світ з’являється дитина, Свій перший крик віддавши висоті, Радіє щиро вся її родина І щастя їй бажає у житті. Ведуть у світ дороги і стежини І день новий над світом устає. Ну що ми в цьому світі без родини, Вона одна нам сили додає. Приспів: Ми всі одна сім’я, Єдина ми родина - У кожнім нашім "я" Часинка України! Ми всі одна сім’я, Єдина ми родина - Мільйони різних "я", А разом - Україна! В родині зайвих не буває зроду, Тут поруч всі - і сиві і малі. І без Родини не бува народу, Як не буває неба без землі. За сина батько і сестра за брата, В одній Родині села і міста, Бо в нас усіх одна країна-мати, То наша Україна золота!
|
|
| | |
svitint | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 03:16 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Матвійчук.А - Я люблю Україну свою Я люблю Україну свою Я колись на землі народився У своїм солов’їнім краю За моє босоноге дитинство Я люблю Україну свою. Тут я вперше піднявся на ноги, Тут завжди на своєму стою. За поразки мої й перемоги Я люблю Україну свою. Приспів: Я у пісню слова переллю І повторить за мною крилато І Дніпро, і Донбас, і Карпати - Я люблю Україну свою! То сміюсь, а то плачу від болю, Знаю я, що живу не в раю, Але як би не склалася доля Я люблю Україну свою! Незнищенна вона і священна, Я з долонь її музику п’ю, І одна тільки правда у мене - Я люблю Україну свою! Приспів
|
|
| | |
svitint | Дата: Середа, 26.08.2009, 23:00 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| У нас сьогодні свято Слова: Анатолій Матвійчук Музика: Анатолій Матвійчук Сьогодні на душі так світло, Сьогодні на душі так ясно, Зоря ранкова вже розквітла, Зоря вечірня ще не згасла. Забулися старі образи, Зібралися найкращі друзі, І знову ми сьогодні разом У доброму й тісному крузі. Приспів: У нас сьогодні свято Таке веселе свято, Не будем сумувати, А будем святкувати! У нас сьогодні свято Таке веселе свято, Ми будем жити і не тужити, І будем святкувати. Хай музика до ранку грає, Хай музика летить за обрій, Людей поганих тут немає, Сьогодні з нами тільки добрі. А добрі люди всі веселі, А добрі люди всі хороші, Дай, Боже, щоб у нас в оселі Водилися любов і гроші! Приспів. (2)
|
|
| | |
svitint | Дата: Вівторок, 16.02.2010, 03:18 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| ДВА ПТАХИ А.Матвійчук Два птахи В небесах летіли Якось на зорі, Якось на зорі. Два птахи Відпочити сіли У моїм дворі, У моїм дворі. Приспів: Білий-білий птах, Чистий, як світання. Чорний-чорний птах, Тихий, як печаль. Білий-білий птах, Моя любов остання, Чорний-чорний птах, То мій найперший жаль. Два птахи В очі заглядають, Але все дарма, Але все дарма, Два птахи Щось про мене знають, Але слів нема, Але слів нема. Приспів Два птахи Крилами змахнули – І не стало їх, І не стало їх. Два птахи, Ви мене забули В небесах своїх, В небесах своїх.
|
|
| | |
svitint | Дата: Вівторок, 16.02.2010, 03:19 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Друзі мої Короткий вечір тихо згас І знову ніч на виднокрузі. Я лину подумки до вас, Мої близькі й далекі друзі. Я кличу вас до себе в дім І відкриваю двері тихо, І відчуваю дивну втіху У серці стомленім моїм. Приспів: Друзі мої, друзі мої, Нам треба зустрічатися частіше! Друзі мої, друзі мої, Для мене ви на світі наймиліше. Друзі мої, друзі мої, Я з вами разом і сміюсь і плачу, Друзі мої, друзі мої – Моя надія і моя удача! Я буду вдячний небесам, Допоки є моря і доли, За те, що з лихом сам на сам Не залишався я ніколи, Що поруч билися серця В часи зневіри і огуди, Що є на світі справжні люди, Яким я вірний до кінця.
|
|
| | |
svitint | Дата: Вівторок, 16.02.2010, 03:20 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Сивий музикант У підземнім переході Вечорами при народі Грає сивий і самотній музикант. Плачуть струни на гітарі, Трохи грошей у футлярі, Ось і вся подяка за його талант. Був і він в зеніті слави, І йому кричали "Браво!" І на сцену квіти кидали жінки. А гітара ревнувала І його не відпускала, Притулившись до гарячої щоки... Грай Музику свою, Сивий Музикант! Ти в рідному краю, Наче емігрант. Грай Про свою печаль, Про свої жалі, Грай – людям додавай Щастя на землі! Все змішалось в ріднім домі, Як у грішному Содомі, І не знати, це початок, чи кінець? Призабуті давні п’єси, Серенади й полонези – Іншу музику диктує гаманець. Вже втомились пальці білі. Де ви, давні друзі милі, Хто в могилі, а хто просто за бугром, Та Маестро вірить свято, Якщо він покине грати, То усе це не закінчиться добром.
|
|
| |
|