svitint | Дата: Неділя, 28.06.2009, 03:16 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Администраторы
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
| АНІ ЛОРАК (текст пісні ) Я СТАНУ МОРЕМ Не тримай мене, не треба, не тримай, Всеодно втечу iз твоїх обійм… Відхрещусь від чар рукамі обома, І відлечу, відлечу… Приспів Як тече ріка, Так я втечу за край, Відпусти мене - Я стану морем… Ще остання мить, І мене нема, Я мов та ріка, Що стане морем… У долонях сніг тане, ніби час… Я була твоя, був ти тільки мій, Та любов твоя, як дощ, що тільки лив, І вже нема, вже мена… Приспів Як тече ріка, Так я втечу за край, Відпусти мене - Я стану морем… Ще остання мить, І мене нема, Я мов та ріка, Що стане морем…
|
|
| |
svitint | Дата: Середа, 09.12.2009, 03:06 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Администраторы
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
| лорак - новорічна ніч у засніженому місті - зорі чисті, думи чисті. за годину до півночі ми зіткнулись очі в очі. рік на денці в подарунок нам с тобою дав притулок. змерзлі почуття відтали, мов лелітки теплі стали. приспів: “дін-дон” - годинкове, новорічна ніч казкова. “дін-дон” - як у казці, вичакловується щастя. “дін-дон” - так і буде, вірте в добру казку, люди, вірте в добру казку, люди. (весь куплет - 2) світить місячний ліхтарик, і маленький годинкарик вже видзвонює дванадцять. ми кружляєм в дикім танці. розпашіли наші лиця, розшампанилось по вінця. зустрічаємо з тобою рік народжений любов’ю. приспів (2)
|
|
| |